El nostre Compromís amb la Igualtat per a la Comunitat LGTB

Compromís amb la Igualtat

A Rainbow Telecom, creiem fermament que les telecomunicacions han de ser un espai inclusiu i respectuós per a tothom. Per això, ens enorgulleix reafirmar el nostre compromís amb el col·lectiu LGTB, impulsant polítiques que fomentin la diversitat i la igualtat a l’entorn laboral ia tots els nostres serveis.

Un Sector en Transformació

Tot i els avenços en l’acceptació social, encara hi ha barreres significatives per a les persones LGTB al món laboral. Un informe recent de l’OCDE revela que les persones d’aquesta comunitat enfronten disparitats salarials i dificultats per accedir a llocs de lideratge. A Rainbow Telecom, estem decidits a ser part del canvi que enderroqui aquests obstacles, promovent una cultura corporativa basada en l’equitat.

El nostre Compromís

Sabem que la inclusió no només és una qüestió de justícia social, sinó també d’innovació i progrés. A la nostra empresa, hem implementat iniciatives de formació per als nostres empleats, sensibilitzant sobre els desafiaments que enfronta la comunitat LGTB. A més, ens esforcem per garantir que les nostres polítiques de contractació i ascens siguin inclusives i lliures de discriminació.

Acció Concreta: Donant suport al Col·lectiu

Més enllà de les nostres polítiques internes, ens hem unit a diverses iniciatives que busquen millorar la visibilitat i els drets del col·lectiu LGTB. Des de la col·laboració amb associacions locals fins a la participació en esdeveniments de l’Orgull, estem compromesos a contribuir activament a la creació d’un futur més igualitari.

Un Futur amb Connexions Reals

L’accés a les telecomunicacions és fonamental pel progrés social i econòmic. Per això, a Rainbow Telecom ens assegurem que els nostres serveis siguin accessibles per a tothom, sense importar la seva orientació sexual o identitat de gènere. Creiem que cada persona mereix ser tractada amb respecte i dignitat, i treballem cada dia perquè les nostres comunicacions reflecteixin aquests valors.

Conclusió

A Rainbow Telecom, el respecte i la igualtat no són només paraules: són el nucli de les nostres accions. Continuarem treballant per crear un entorn inclusiu que permeti a tothom, inclosos els nostres empleats i clients LGTB, sentir-se valorats i recolzats. Junts, construïm un futur més connectat i just per a tothom.

 

Per conèixer més sobre les associacions amb què col·laborem, visiteu FELGTB

Descobreix ara la pàgina web de Rainbow Telecom, el teu centre d’operacions per a telecomunicacions inclusives i compromeses amb el col·lectiu LGTBI+.